Bokbloggsjerka 22 – 25 februari

jerka11

 

 

 

Söndag och ledig dag, passade på att kolla in och svara på helgens jerka.

Brukar du drabbas av lässvackor ibland och hur gör du i så fall för att ta dig ur dem? 

Ja, det har hänt och händer att jag har drabbats av lässvackor. Jag har haft längre perioder då jag inte orkat läsa böcker. Det var under en av dessa perioder som jag började lyssna på ljudböcker.

Ibland har jag svårt för att läsa klart böcker vilket oftast gäller fysiska böcker och även böcker som jag gillar. För att ta mig ur det så brukar det hjälpa om jag lyssnar på en ljudbok, ibland den bok som jag inte kunnat läsa och ibland någon annan bok/författare.

Jag vill helst läsa klart de böcker som jag har påbörjat, men numera har jag mycket lättare för att lägga böcker åt sidan om jag inte gillar dem. När jag drabbas av längre lässvackor brukar jag läsa favoritförfattare och favoritgenrer. Jag har också haft en del läsuppehåll som jag inte ser som lässvackor då det handlat om att jag inte haft tid att läsa för min egen skull.

4 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 22 – 25 februari

  1. Oftast tycker jag det handlar om tid.Ljudböcker kan ju vara ett alternativ som jag inte testat. Men visst är det så att läslust precis som annat kommer och går, man är ju förhoppningsvis ingen robot. Det bästa är att ta svackorna med lite distans.

    • Jag håller med. Svackor kommer och går oavsett om det gäller böcker, träning osv. Jag har blivit bättre på att ”gilla” svackorna, de är ju liksom en del av livet och jag tror att det är bra med lite svackor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.