Bokbloggsjerka 1 – 4 mars

jerka11

 

 

Den senaste veckan har jag haft bloggtorka och det är inte kul. Vilken tur att jerkan finns! Den här gången undrar Annika följande:

Vilken genre önskar du att du kunde läsa men som du bara inte kan stå ut med?

Jag fick ta mig en rejäl fundera på helgens fråga. Jag kom fram till att det inte finns någon genre som jag önskade att jag kunde läsa. Snarare handlar det om att det finns en del genrer som jag inte läser för att de inte intresserar mig. Exempel på detta är skräck, chick-lit, romanslitteratur, vampyrböcker och science-fiction. Fantasy är ett exempel på en genre som inte är någon favorit men jag gillar en del böcker som Engelsfors-triologin. Det är väl så att det finns både bra och dåliga böcker inom alla genrer och ja man hinner inte läsa allt och lockas inte heller till det.

Förresten om någon har tips på bra böcker som liknar Engelsfors-triologin med såväl realism som fantasy, så tar jag tacksamt emot det!

4 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 1 – 4 mars

    • Nej precis så är det nog. Jag blir dock tvungen att göra en liten pudel för jag läser en del chic-lit…och kanske en del andra genrer som jag var lite snabb att avpolletera…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.