En smakebit på søndag: Det fördolda

Dags för En smakebit på søndag – ett trevligt sätt att möta andra bloggare på och ta del av varandras läsning. Fler smakbitar och information finns inne hos bloggen Flukten fra virkeligheten.

Jag hoppas på en fin dag – i skrivande stund skiner solen – då jag är på väg ut på landet.

Min smakbit kommer från Det fördolda av Michael Hjort & Hans Rosenfeldt som jag började lyssna på igår. Det är den första i en serie kriminalromaner om psykologen Sebastian Bergman som är specialist på gärningsmannaprofiler. Författarna ingår i min Bokfemma. Smakbiten kommer från början av boken (CD-skiva 1).

Då såg han den vita bleka kroppen som stack upp en aning…

Det var som om den legat under ytan och väntat på sitt offer.

Ha en trevlig söndag!

34 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Det fördolda

  1. Jag läste den här boken strax efter jag hade börjat se första säsongen av ”Bron”. Det skulle visa sig vara ett stort misstag eftersom en bok skriven av Rosenfeldt på långt när var lika bra som serien.

    Jag är medveten om att boken inte har någonting med serien att göra, men det blev fel för mig på något sätt. Jag har dock tänkt försöka ge serien om Sebastian Bergman en chans och genom smakbiten påminde du mig om att det nu borde vara dags att ge sig i kast med bok nummer två.

    Tack för det! 🙂

  2. Kriminalromaner ligger inte mig särskilt varmt om hjärtat. Men det finns undantag. Och vem vet en vacker dag kanske jag ändrar mig och då har jag ett helt hav att ösa ur :).

  3. Disse to forfatterne står på leselisten min, ser jeg. Men jeg har ikke begynt på noen av bøkene enda. Smakebiten var veldig fin og fristende 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.