#fiktivnovember fråga 3

Så var det dags för den tredje frågan inne hos Fiktiviteter och den lyder så här:

Berätta om årets bästa dag!

Så här djupt in i novemberland har det blivit dags att ta till det riktigt tunga menageriet och fördriva mörkret med riktigt fina minnen. Har du blivit förälskad, fått en katt eller hittat ett nytt fint ställe att sitta och läsa/tänka/vara på? Har du en riktigt extra fantastisk dag eller timme eller stund som du vill dela med dig av? Ja så skriver Fiktiviteter på sin blogg.

Konstigt nog var det här den svåraste frågan hittills. Kanske för att det har varit ett bra år och jag hade lite svårt för att välja en enda dag. Så istället fick det bli flera dagar i ett paket. 😉

Det var i månadsskiftet juni-juli. Det känns som evigheter sen nu, men blundar jag så kan jag känna lite av pulsen, lukten – ja det känns nästan som att jag är där. I England. Jag besökte bland annat London och Brighton. Jag älskar England och åker dit minst en gång om året. Numera känns det lite som att jag åker ”hem” fast ändå inte för det finns så mycket att upptäcka och göra. Sommarens resa, elva dagar, var sammantaget årets bästa dagar. Det blev teaterbesök, såg musikalen Mathilda the Musical (se den om ni har möjlighet!), gick i bokaffärer, var på Wimbledon, träffade vänner. Underbart!

2 reaktioner på ”#fiktivnovember fråga 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.