Fem frågor om böckerna i min bokhylla

Jag fick denna roliga frågelista från Tant Augustas tekopp. Tycker det är jättekul med sånt här! Efter lite funderande så kom jag fram till följande svar.

1. En bok som jag ännu inte läst, men verkligen ser fram emot.

Sherlock Holmes. The Essential Mysteries in One Sitting av Jennifer Kasius. Jag är ett stort Sherlock Holmes fan och hoppas så att det blir en fjärde säsong på SVT. Tills dess får jag väl läsa lite mer Sherlock Holmes.;)

2. Den bästa boken jag har hemma.

Jag har ganska blandade genrer i min bokhylla och det är svårt att jämföra böcker men om jag ska välja en väldigt bra deckare så Mörkrets flod (River of Darkness) av Rennie Airth.

3. En bok som jag önskat vore bättre och som kanske var lite onödig att köpa.

Eftersom jag jobbar på bibliotek så köper jag numera inte så väldigt mycket böcker så det får bli en bok som har stått i min bokhylla ett tag. Den lilla vännen av Donna Tartt. Den var inte så jätte dyr men jag blev ganska så besviken på den och jag har ändå så mycket böcker i min hylla, på vinden och i källaren.

4. Någon bok som jag var jättepepp på när jag köpte den, men som har blivit stående.

Jag har läst och gillat de flesta av Sarah Waters böcker. Men av någon anledning så funkar det inte med Nattvakten. Jag har börjat på den ett par gånger men nej, tyvärr, det vill sig inte alls.

5. En bok som jag köpt mest för att den hade vackert omslag.

Jag är ganska svag för snygga omslag och Kyssa sammet av Sarah Waters har ett fint omslag. Men jag köpte den inte enbart för det fina omslaget, även om det säkert bidrog till köpet. Jag tyckte att boken var väldigt bra.

När det gäller att skicka stafettpinnen vidare så har jag inte så väldigt bra koll på vilka som har svarat, men jag chansar och skickar frågorna vidare till Skriva läsa levaKristina bokblogg, Marielle, om ni vill förstås.;)

4 reaktioner på ”Fem frågor om böckerna i min bokhylla

  1. Pingback: Frågefemma böcker | Skriva läsa leva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.