En smakebit på søndag: 22/11 1963

Veckorna rullar på och det är söndag igen. Jobbade igår och det är skönt med en ledig dag. Som vanligt på söndagar kan man dela med sig av smakbitar ur boken som man läser. Info och fler smakbitar hittar du inne hos Mari och bokbloggen Flukten fra virkeligheten. 

Denna gång delar jag med mig av en smakbit ur boken som jag tänker börja på härnäst: 22/11 1963 av Stephen King. När jag var yngre läste jag i stort sett allt av Stephen King men sen kom det en massa andra böcker och författare emellan och numera blir jag alltid lite nostalgisk när jag hör talas om författaren. Jag tänker ge mig på att återvända till King vilket jag gör med blandade känslor, för tänk om jag blir besviken men det kan ju också bli lyckat vilket jag förstås hoppas. Det här är första gången som jag fotat smakbiten och det blev inte helt lyckat men jag hoppas att den är hyfsat läsbar. Smakbiten är från de första raderna i kapitel 1.

smakbitking4

22/11 1963

Ha en fin söndag!

32 thoughts on “En smakebit på søndag: 22/11 1963

  1. Etter kommentaren din på min blogg var jeg spent på hvilken Stephen King bok du leser 🙂 Denne har jeg ikke lest enda men den står her i hyllen min. Den er litt tykk. Det bruker ikke være et problem for meg, men jeg har så dårlig leselyst for tiden og da er det enklere å lese tynne bøker. (Jeg håper det snur snart :-)) Ønsker deg en fin søndag!

    • Jag hoppas det vänder med läslusten snart. Läsa tunnare böcker brukar funka för mig när det blir så. Ja den är lite tjock och otymplig då jag gärna vill läsa i sängen men det lär bli lite svårt. 😉

  2. Det samme har jeg tenkt om bøker jeg har lest og likt; vil jeg bli skuffet om jeg leser de nå. Takk for smakebiten. Er enig at tida går så fort – i morgen er det mandag og jobb igjen.

  3. Liker King! Men har ikke lest så veldig mye av han Det mørke tårn serien holder jeg vel fortsatt på med, har bare lest de tre første bøkene. Kanskje jeg må begynne på den igjen dette året å lese på den, husker det jeg leste ganske så godt.Liker den serien kjempegodt. Har denne boken også liggende, men jeg må vente til jeg er mer klar for en murstein. Kos deg med boken!:) Ha en fin mandag!:)

    • Hm, den serien har jag nog inte läst, men jag blir nyfiken på den. Får nog ta och titta lite närmare på den sen. King har ju skrivit så otroligt mycket böcker. ;). Ja den är lite tjock denna.Tack, ha en fin måndagskväll! 🙂

    • Åh det var inte helt lätt, välja en enda bok? 😉 Han har skrivit så mycket och det var ganska länge sen jag läste något av honom, vet inte vad jag skulle tycka om dem om jag läste dem idag. Men då gillade jag det mesta som jag läste: Pestens tid, Staden som försvann, Carrie, Cujo, Jurkyrkogården …ja det finns många att välja mellan, haha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s