En smakebit på søndag: Expeditionen

Så har en vecka sprungit förbi och det är söndag igen och som vanligt kan man dela med sig av en smakbit ur boken som man läser. Information och fler smakbitar hittar du inne hos Mari och bokbloggen Flukten fra virkeligheten.

Smakbiten som jag bjuder på är ur Expeditionen: min kärlekshistoria i vilken författaren och läkaren Bea Uusma söker efter sanningen om ingenjör Andrées expedition mot Nordpolen. Boken/författaren tilldelades Augustipriset 2013 för årets bästa fackbok. Jag läser den illustrerade utgåvan som är fylld av foton, teckningar, kartor och annat material vilket förstärker läsupplevelsen. Jag hade tänkt bjuda på några bilder ur boken men det ville sig inte riktigt idag. Smakbiten är från sidan 61.

expeditionen-min-karlekshistoria-illustrerad-utgava

bild-2

Önskar er alla en fin söndag!

 

 

 

Annonser

32 thoughts on “En smakebit på søndag: Expeditionen

  1. Denna har jag sett på många bloggar, men det är nog första gången jag får läsa en bit i den. Jag blir extra glad över att hitta ordet ”pluppar” där, jag trodde att det var ett av mina egna ord 🙂

    • Vad synd! Jag har märkt att den är lite liten på vissa skärmar, försökte göra den större men det ville sig tyvärr inte riktigt…..Jag måste erkänna att jag är väldigt fascinerad av den här boken….;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.