9 reaktioner på ”Ikväll blir det denna

  • Ja gör det. Det är många bra skådisar med och jag tyckte att den var ok, även om den hade en lite lång transportsträcka och inte övertygade mig helt och fullt så var den sevärd. 😉

  • Ok, den gick inte längre. Jag har inte läst några recensioner av den men jag har hört lite blandade åsikter om den på jobbet (lånade filmen där). Jag tyckte att den var lite utdragen och lång, men ändå intressant och sevärd. Men kanske att jag inte kunde uppskatta den fullt ut för jag började tänka på Niceville som jag gillade väldigt mycket. Filmerna är ju olika och det går förstås inte att jämföra dem även om båda handlar om rasism, men Niceville berörde mig mycket mer och djupare och det kan ha påverkat mig när jag såg denna….

   • Ja, Niceville är ju hur bra som helst. Ska ha det i åtanke när jag ser den, att den inte är lika bra som Niceville så jag inte har för höga förväntningar, för nog kommer jag se den någon gång framöver…

 1. Jag som såg alla filmer som kom en gång i tiden har tappat det helt, har inte ens hört talas om den här. Många bra skådisar i den i alla fall!

  • Jag såg också på alla filmer som kom förut men jag har också tappat en del, även om jag fortfarande ser på en hel del film. Det är ju sån filmflod att det är svårt att hänga med och se allt och numera går jag väldigt sällan på bio tyvärr….

 2. Samsyn. Intressant, men för lång film. Niceville (The Help som jag lyssnade till) var mycket bättre. Både filmen och boken. Den här boken är helt okej, eller vad tycker du?

  • Jag har inte läst denna som bok och tror inte att jag kommer att göra det. Filmen var ok men den kommer inte alls upp på samma nivå som Niceville. Jag lyssnade på Niceville och visst är boken och filmen väldigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.