En smakebit på søndag: Kvinnan på övervåningen

Denna söndag, första i augusti, är En smakebit på söndag tillbaka efter sommaruppehållet – härligt! Vill du vara med eller ta del av alla trevliga smakprov? Titta då in hos Mari och bokbloggen Flukten fra virkeligheten.

 

kvinnan-pa-overvaningen

Min smakbit kommer från Kvinnan på övervåningen av Claire Messud. I vilken längtans mörka baksida, vreden över det man aldrig fick lyfts fram. Det är en fängslande roman som jag tycker väldigt mycket om. Jag har läst nästan halva romanen, men smakbiten kommer från inledningen, s. 11. (Klicka på textbilden så blir den större)

bild-1 (6)

22 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Kvinnan på övervåningen

  1. Det var en ukjent bok for meg, men smakebiten var veldig fin og fristtende. Kanskje vi kjenner slik i blant alle kvinner? Det er hvert fall lett å komme i en situasjon hvor det er mennesker som trenger deg på alle plan. Jeg tror absolutt jeg må lese den boken 🙂 Ha en fin søndag!

    • Jag tycker att den är tankeväckande och intressant. Och på ett sätt befriande läsning. Tror att många kan hamna i situationer där det blir too much sas. Tycker absolut att du ska läsa den. Tack, ha en fin söndagskväll. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.