En smakebit på søndag: Förvandlerskan

Första söndagen i mars bjuder jag på en smakbit ur den bok som jag tänkt börja på härnäst: Förvandlerskan som är Charlotta Larssons debutroman på knappt 200 sidor. Det är också inlägg nr 500 vilket känns lite kul. 😉 Mer information om boken finns här. Smakbiten kommer från s. 8.

forvandlerskan

Men vad hade han egentligen förväntat sig, min far? Han hade ju själv berättat om när han träffade mamma för första gången. Hur hon hade suttit på golvet, försjunken i en bok på antikaffärens andra våning med sitt ljus hår hängande fram över det bleka ansiktet. Det var säkert mer än 30 grader inne i affären och mamma hade öppnat fönstret och ställt sina sandaletter på fönsterbrädet. Hon hade bara tänkt ta av sig skorna ett kort ögonblick, de var alldeles nya och hon hade fått skavsår på hälarna av de hårda remmarna, men så hade hon fått syn på en bok som fångat hennes intresse och skorna blev stående i fönstret.

Fler smakbitar hittar du inne hos Mari och Flukten fra virkeligheten.

Ha en fin söndag!

Annonser

36 thoughts on “En smakebit på søndag: Förvandlerskan

  1. Jeg blir litt sur over alle de flotte svenske bøkene som ikke blir oversatt til norsk. Det gjør at jeg må reise på ferie til Sverige og lete etter dem, for det blir altfor dyrt å kjøpe dem til fullpris på nettet 😀 Ønsker deg en flott søndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.