5 reaktioner på ”#läserjustnu – Sommarlov med Kulturkollo

  • Hm, jag har inte läst så jättemycket i den ännu, men den har börjat väldigt lovande. Gillade de två första böckerna väldigt mycket och hoppas att denna är minst lika bra. Har du läst den, vad tyckte du?

   • Tyckte mycket om den, har verkligen gillat alla hans böcker. Däremot kommer jag aldrig ihåg vilken titel som hör ihop med vilken handling men det gör inget, det ökar nästan bara på känslan av det lätt magiska skimmer de här böckerna har. (Eller så håller jag bara på att bli senil i förtid.)

   • Haha lite sådär känner jag också för böckerna. Tror inte vi är senila, ännu. 🙂 Jag har kommit lite längre i boken nu och gillar den mer och mer! Känns lite konstigt att läsa den i vanligt format för jag har lyssnat på de andra, men det är också kul att läsa en i vanligt bokformat, upplevelsen blir ju lite olika sas när man läser respektive lyssnar.

   • Det är något med hans sätt att berätta som gör att man verkligen fastnar och sugs in i historien. Och skönt att höra att det inte bara är mitt sinne som sviktar mellan varven 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.