En smakebit på søndag: Sommarleken

Första söndagen i februari och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit ur boken man läser inne hos Mari och bloggen Flukten fra virkeligheten. Men idag har Mari internetproblem och smakbitarna finns hos Astrid Therese på bloggen Bektraktninger.

Efter en intensiv arbetsvecka på sex dagar så är det urskönt med ledig söndag. Idag ska jag ut och äta med några vänner och så hoppas jag att det blir en del läsning. Men först en smakbit från Sommarleken av Ellen Mattson som jag började läsa igår kväll. Mer information om boken finns här.

sommarlekenDe andra två var redan uppe på bryggan igen och det var när hon klättrade efter som något hände, hon visste precis hur det gick till men sa aldrig något till någon: en hand tog tag om hennes smalben och ryckte till och hon föll och slog upp knäet mot en stenkant. När hon kom upp till de andra såg hon att det var ganska illa. Det blödde ännu inte så mycket men skinnet hade rullat upp sig åt sidorna så att man såg en stor bit av det ljusröda köttet. (s.12)ensmakebitpåsöndag

Annonser

40 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Sommarleken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.