Bokbloggsjerka 5-8 augusti: semester

jerkabild

Fredag och Annikas jerka handlar om semester: Vad brukar du generellt göra på din semester? Kryper du upp i hängmattan/lägger dig på stranden med en god bok och låter vardagen försvinna, eller är du mer stressad än någonsin under den här tiden? Har du något ”semesterläsningstips” att dela med dig av? Hur skulle en perfekt semester se ut enligt dig? 

När jag har semester så brukar bli en tripp till England (måste ha min dos! 😉 ) Och så tycker jag att det är skönt att vara på hemmaplan, bara vara, ta dagen som den kommer, läsa och om andan faller på göra någon dagstur.

I sommar har jag delat upp min semester och det har blivit en tripp till England, Värmlansresa och en vecka på hemmaplan. Nu har jag semester igen och det blir Finland och några dagar på hemmaplan också. Den perfekta semestern? Det är nog lite så som jag haft det så här långt i sommar men jag skulle inte tacka nej till en dos England till.;)

Semesterläsningstips, då blir det lite blandad kompott: jag har bland annat läst deckare, feelgood och Hustrun av Meg Wolitzer.

25 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 5-8 augusti: semester

  • Länge sen jag läste något av Selma men visst är hon bra. Blev en tripp till Värmland i juli, missade tyvärr att ta med en bok iav Selma i väskan – men det blev inte mycket läsning…. Får tänka på det nästa Värmlandsresa för det blir kanske fler gånger…. 🙂

 1. Det var verkligen länge sedan vi var i England, dit vill jag tillbaka. Vi gillar ju att bila runt och se oss omkring, så det skulle jag vilja göra, med start eller avslut i London. Kanske besöka någon trädgårdsmässa, bara för att njuta av överdådet.

  Vi har varit hemma i sommar och faktiskt också gjort ett snabbesök i Värmland. Vi brukar semestra på annat sätt, som jag skrivit om i mitt svar i bokbloggsjerkan den här veckan, men i år är vi hemma som sagt. Helt ok det också, men inte optimalt.

  • England är underbart. Det blev en tripp till bland annat London och Cotswolds i sommar. Trädgårdsmässa låter trevligt. London är en kul stad där det alltid finns saker att göra.

   Kul att ni också har varit i Värmland i sommar! Ibland blir det sådär men det kan ju också vara skönt att vara på hemmaplan. Ibland tycker jag att det blir så lite av den varan då en mest är på jobbet och lite hemma under vanliga året…Men resa är kul och jag vill gärna göra både och på sommaren/semestern, om det är möjligt 🙂

  • Visst är London en härlig stad. I sommar har jag bland annat varit i London och Cotswolds. Kul och mysigt. Det brukar oftast bli en sväng till London och sen lite andra platser, men jag vill gärna resa runt ännu mer. Devon är fint, reser gärna mer där, och Cornwall har jag kvar att besöka…det finns mycket att se/besöka.
   Ja det känns som så. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.