Bokbloggsjerka 9 – 12 september: födelsedagstema

bokbloggsjerkabildDet är fredag och det har varit skönt med en ledig dag och helgen börjar med Bokbloggsjerkan. Annika fyller år på måndag och dagen efter bär det av till Barcelona. Grattis i förskott och trevlig resa!

Helgens fråga har således födelsedagstema: Har du några ”bokliga” minnen av en födelsedag som ligger dig extra varmt om hjärtat? Hur skulle en perfekt födelsedag kunna se ut om du fick bestämma? Eller har du något annat att berätta som är kopplat till en födelsedag (antingen riktig eller fiktiva).

Jag kommer inte på något ”bokligt” minne av en födelsedag i skrivande stund. I min uppväxt fick jag mycket böcker i födelsedagspresent och julklapp och det var förstås höjdpunkter. Numera och särskilt efter det att jag började jobba med böcker får jag det mer sällan. Kanske inte helt lätt att köpa böcker till en boknörd med överfulla hyllor och att gissa sig till vad en inte har läst när en är 50+….;)

Jag är nöjd med mina födelsedagar som oftast blir som jag vill ha dem, lugna och sköna i samvaro med de närmaste och god mat. Men om jag fick önska mig en födelsedag med det där lilla extra så skulle det inte vara helt fel att någon gång åka till Barcelona….;)

28 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 9 – 12 september: födelsedagstema

    • Ja, dom blir oftast som jag vill ha dom, lugna och ingen stor grej. 🙂 De böcker jag minns mest är nog de som jag fick som ung vuxen sen vet jag att jag fick en hel del som barn, har hittat en del hos min mamma när jag hjälpt henne som jag inte mindes att jag fått 🙂 men jag har alltid varit en flitig låntagare och biblioteket har i mångt och mycket varit mitt andra hem sen barnsben 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.