Veckans bokbloggsfråga

Veckans-bokbloggsfraga-Barnboksbloggen

Onsdag kväll och dags att svara på frågan hos Barnboksbloggen: Hur länge har du bokbloggat? Vad var det som fick dig att börja? Har du några tips att ge till de nya bokbloggarna, kanske finns det något du ångrar att du gjort eller inte gjort under årens lopp eller har du kommit på några smarta knep som du önskar att du redan visste när du började blogga?

Jag började bokblogga januari 2013 och det har jag inte ångrat en sekund. Tidigare hade jag bloggat om vardagssaker och provat mig lite fram men det blev ingen stor grej och jag la ner den bloggen. Jag hade läst olika slags bloggar och märkte att det fanns många som bokbloggade och kände att det vore något för mig. Böcker och läsning är och har varit ett livsintresse och varför inte flytta läsdagboken till en blogg. Och så ville jag dela mitt intresse med likasinnade. Och det kändes helt rätt när jag startade bokbloggen och det gör det fortfarande.

Jag har haft och har väldigt stor nytta och glädje av bloggen och bloggandet och kan inte säga att det finns något som jag direkt ångrar. Första tiden som jag bokbloggade så minns jag att jag tänkte varför började jag inte tidigare med det här, det är ju så vansinnigt kul, men det är inget att ångra för jag satte ju igång. Och jag kommer att hålla på så länge det är kul.

Tips till nya bloggare är att läsa och kommentera på olika bloggar. En kan få mycket inspiration av att läsa olika bloggar. Och  det finns många roliga aktiviteter i bloggsfären att välja mellan. Ta det som det kommer och ha kul!

 

8 reaktioner på ”Veckans bokbloggsfråga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.