En smakebit på søndag: Entry Island

Söndag igen och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit ur boken som läses hos Mari och bloggen Flukten fra virkeligheten.

Idag blir det en tur ut på landet – glögg, pepparkakor och risgrynsgröt väntar –  brukar bli på första advent, men vi tjuvstartar lite 😉 Men först en smakbit från Entry Island av Peter May som jag sträckläst och nog kommer att läsa ut under dagen. Smakbiten kommer från s. 172.

entry-island

entry-island-peter-may

ensmakebitpåsöndag

Trevlig söndag! 🙂

 

30 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Entry Island

  1. Det er gøy å finne bøker en kan ”sterklese” på en søndag 🙂 Søndager i veiterhalvåret er til for lesing, tror jeg. Jeg skal fortsette på min The chronicles of Amber, som er en samleutgave av 10 bøker på 1200 sider, og på engelsk. Så jeg trenger noen dager på å komme gjennom den, tenker jeg 🙂 Resten av søndagen skal brukes til å gå tur med hunden min, så hvis det kunne slutte å regne hadde det vært veldig fint 🙂 Ha en fin søndag!

    • Oj det var en tjockis, och på engelska, strongt gjort 🙂 Ja visst är det härligt med böcker som en inte vill lägga ifrån sig, utan bara läsa, läsa läsa. 🙂 I lördags blev det en riktig läsardag och igår läste jag ut Entry Island. Det är mysigt med såna här helger och det lär bli fler 😉 ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.