En smakebit på søndag: Där gryningen dröjer

Helgerna går fort och som vanligt så här på söndagen kan en dela med sig av en smakbit ur boken som läses hos Mari och bloggen Flukten fra virkeligheten.

Igår var det fixande med både det ena och det andra men idag blir det mysdag med god mat och film a la Ove. Det blir kanske inte så mycket läsning men lite hoppas jag. Min smakbit kommer från Där gryningen dröjer av Anna Lihammer som är den tredje kriminalromanen med Carl Hell och Maria Gustavsson. Jag gillade de två första delarna Medan mörkret faller och Än skyddar natten och har sett fram mot att läsa denna.

dar-gryningen-drojer

Hon rusar fram, men Hell var snabbare än hon. Innan hon var framme satt han redan på huk mitt bland blodfläckarna. Maria såg hur han kände på de båda kvinnornas handleder och hals. Han dröjde vid den yngre kvinnan, lyfte på hennes ena ögonlock och belönades med ännu ett svagt stönande. (s. 29)

ensmakebitpåsöndagHa en trevlig söndag!

12 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Där gryningen dröjer

  1. Å, jeg har lyst på en mysdag! 🙂 Jeg kommer rett fra skolen i Oslo og har med den vært på studietur til London. I dag er svigermors bursdag og i morgen er det igang med jobb og lesing til eksamen! Men jeg skulle gjerne hatt en liten mysdag først 🙂 Ha en riktig fin søndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.