Helgfrågan v 26

Torsdag och dags att besvara Mias bokhörnas helgfråga som anknyter till diskussionen kring bokbloggens eventuella död och sociala medier. Mia undrar: Har ni Instagram eller Facebook? Vilket föredrar ni? Eller har ni något annat?

Jag tror och hoppas att bokbloggandet kommer att fortleva. Tänker lite på att fanns en diskussion om bokens död tidigare, då när e-boken kom, och riktigt så har det inte blivit. Olika medier och format är väl bra tänker jag och det ena behöver inte utesluta det andra. Bloggen finns på Facebook men inte på Instagram. Jag är dock inte särskilt aktiv på Facebook. Känner inte att tiden riktigt räcker till. Men vem vet vad som händer framöver. Tiden och lusten lär avgöra hur det blir med den saken.

 

 

23 reaktioner på ”Helgfrågan v 26

  1. Precis gick ju oron när e-böcker kom, jag tror att folk läser mer och hittar lättare vad de vill läsa när böcker syns i alla sociala medier som det gör idag. Det är ju skönt att det ena inte behöver utesluta det andra 🙂

  2. Känner mig inte speciellt orolig för att bokbloggen ska dö. I alla fall inte än. Det är ju liksom ett annat media och har större utrymme för både det ena och det andra.

  3. Tycker det finns fördelar med att ha en facebooksida till bokbloggen av lite olika anledningar, den egna tidslinjen är dock privat. Noll koll på Instagram. Håller med om att det ena inte behöver utesluta det andra, och förhoppningsvis överlever bokbloggen Instagram också. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.