Helgfrågan v 27

Fredag och det har blivit dags att besvara helgfrågan, kul att Mias bokhörna fortsätter med den så här i semestertider: Vilken bok är du mest nyfiken på i din sommarhög? 

Hm, jag har inte direkt någon sommarbokhög, men bokhögar finns det gott om och jag är nyfiken på de flesta. En av de böcker som jag var lite extra nyfiken på har jag redan lyssnat på: Selfies av Jussi Adler-Olsen och den gillade jag mycket.

En författare som jag inte har läst något av men hört gott om är Peter Swanson. Så när jag hittade Her Every Fear på jobbet fick den följa med hem. Och den ser jag fram mot att läsa, kanske som nästa bok….

Så till Mias bonusfråga: Vart ska du på semestern? Finns det någon plats du vill besöka? Min semester är snart slut men som tur är har jag mer av den varan lite längre fram i sommar. Då blir det att vara på hemmaplan och kanske en sväng till Finland.

Om det finns någon plats jag vill besöka? Typ hur många som helst. Barcelona är en av dem som står högt uppe på min lista, men jag tror inte att det blir någon resa dit i år.

 

Annonser

22 thoughts on “Helgfrågan v 27

  1. Finland var en väldigt positiv upplevelse när vi reste genom landet. Bara genomtrevliga människor och fin natur. Däremot fick vi inte se mycket av de tusen sjöarna, eftersom det hela tiden växte skog mellan vägarna och sjöarna.

    • Det jag sett av Finland är fint. Min upplevelse är lite som din, att det finns ganska mycket skog. Sett en del sjöar och varit i skärgården men mest en bit in i landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s