Helgfrågan v 37

Torsdagskväll är numera synonymt med Helgfrågan hos Mias bokhörna. 

Frågan denna gång: Vad gillar du för bokligt event? Bokmässan i Göteborg är ett trevligt event. Den är också jobbig men det roliga överväger många gånger. Men jag har av någon anledning inte känt något sug efter att åka i år och det är på sätt och vis bra, för jag ska inte dit.

Andra bokliga event: jag tycker att det är intressan att lyssna på olika författare och det lär blir nog något/några författarbesök under hösten.

Mia har som vanligt en bonusfråga: Om du skulle sadla om, ja inte hästen utan jobb. Vilket yrke skulle du välja? Jag skulle välja det jag har nu, bibliotekarie, som jag sadlade om till för att antal år sen efter att ha jobbat inom andra yrken. Jag har ett jättekul jobb.;)

16 reaktioner på ”Helgfrågan v 37

  1. Jag har också ett jättreroligt jobb men om jag hade kunnat välja helt fritt idag hade jag bytt till läkarkarriär. Men kan knappast be familjen sponsra sex års studier, AT-åren och till sist ST. Hinner ju nästan bli pensionör innan jag börjar tjäna pengar igen 😉

    • Ja det händer ofta att det blir det och det är väldigt roligt och givande. Runt boktipsandet blir det också många intressanta samtal och sen är det ju bokcirklar och mycket annan verksamhet som leder till boksamtal av olika slag.

  2. Bibliotekarie verkar vara ett drömjobb. Klart en får ju omge sig med böcker och prata böcker. Barnbokbibliotekarien hemma verkar ha bästa jobbet. Hon läser för barngrupper flera gånger i veckan och har en mycket tacksam publik. Det är bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.