Helgfrågan v 41

Torsdagskväll och långledig helg, inte dumt. Och en bra start är Mias helgfråga som handlar om lässvackor: Har du några tips på hur man gör för att ta sig ur svackan?

Lässvackor hamnar en i ibland. Då brukar jag många gånger läsa lite kortare böcker. Och favoritförfattare. Lyssnar jag så väljer jag oftast någon av mina favorituppläsare. Genrer som ofta fungerar för mig är deckare och thrillers. Det händer också att jag tar en paus från läsandet, kollar på tv-serier, film eller gör något  annat.

Mias bonusfråga: Höst, vinter, vår eller sommar? Jag tycker om att det är olika årstider och skiftningar. Men det ska vara höst, vinter, vår och sommar, och inte halvdana årstider. Nu tycker jag att det är lite tungt att gå in i den mörka årstiden, men det är ju härligt när ljuset och våren kommer. Jag skulle nog inte vilja vara utan de olika årstiderna.

 

24 reaktioner på ”Helgfrågan v 41

  1. Jag tycker också om när årstiderna tar sig själva på allvar och spelar ut hela sitt register. Med en läckande källare hoppas jag dock på en torr höst (hittills har det tyvärr inte varit fallet) till dess vi fått ordning på elöndet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.