Söndagens smakbit: Hetta

Som vanligt så här på söndagen kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses och numera hos Astrid Terese och bloggen Betraktninger.

Under helgen har det blivit en hel del läsning, har läst ut en bok och börjat på två. Söndagens smakbit kommer från en av dem: Hetta av Jane Harper som jag lyssnar på. En bok som jag hört gott om men inte varit riktigt på g för tidigare. Smakbiten kommer från kapitel 1. Med reservation för eventuella skrivfel då jag inte har tillgång till texten.

Han tvingade sig att titta på fotografiet igen. På de fyra ungdomarna. Flickan vid hans sida. Han såg på de där ögonen tills de bleknade på skärmen. Falk mindes när kortet hade tagits. Det hade varit en bra dag och det var ett av de sista fotografierna på dem alla fyra tillsammans. Två månader senare var den mörkögd flickan död.

 

 

Annonser

20 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Hetta

  1. Jeg tror dette må være den boken som heter Tørke på norsk. (De har samme cover). Da står den allerede på leselisten min, men det var godt å bli minnet på den 🙂
    Ha en riktig fin ny uke!

    • Det låter som att det är den. Kul att kunna påminna 🙂 den har börjat väldigt spännande, men hamnat lite på vänt då andra böcker kommit emellan, men jag tar nya tag med den 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.