Helgfrågan v 52

Det är torsdag och dags för årets sista helgfråga i regi av Mias bokhörna.

Hur sammanfattar du ditt bokår?

Det har varit ett bra bokår. Förutom min utmaning att försöka läsa fler böcker på engelska så har jag inte haft några speciella  mål är det gäller att läsa ett visst antal böcker, men det känns som att jag har läst och lyssnat på en hel del. Och många som varit väldigt bra. Det kommer att bli några inlägg om årets utmaningar, temaläsningar och om årets favoritböcker framöver på bloggen för den som vill läsa.

När det gäller att skriva om böcker som jag läst så har det gått lite sisådär. Bloggen är i första hand min läsdagbok och det känns lite trist att jag inte hunnit skriva omdömen om fler böcker än jag gjort. Men det är det där med tiden, den räcker inte alltid till. Men snart nytt år och nya tag!

 

22 reaktioner på ”Helgfrågan v 52

  • Skönt att höra att vi är fler. Tror jag har läst ett par i år, har som mål att försöka läsa eller lyssna på fem, men tänker att alla försök är bra, oavsett antal som blir lästa. 🙂

 1. Det kanske får bli miniomdömen. Det fungerar ju ibland. Jag har läst..den var ok. Så fungerar ju inte alla böcker men med vissa kan det fungera. Min blogg är också läsdagbok så någonstans måste jag ta tid till skriva ned. Minnet är kort ibland.

  • Ja det vore kanske något. En skulle ju kunna skriva olika slags omdömen och varva med miniomdömen t.ex.
   Bloggen är som du säger en hjälp när det gäller att försöka komma ihåg olika saker.

 2. Några läsutmaningar sätter jag inte upp, däremot känns det oerhört roligt att skriva bokomdömen, kanske lite utmaning i sig sådär. 😉 Bloggandet ska vara roligt och avkopplande, inte stressande.

  • Ja bokutmaningar kan vara en utmaning i sig att skriva. 🙂 håller med om att bloggandet ska vara roligt och lustfyllt. Jag tycker att det kan vara lkul med läsutmaningar, de blir lite som en morot men det får inte bli för många då blir det stressigt och är inte kul…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.