Böcker på engelska 2018 utmaning

Det är sjätte året i rad som jag tänker fortsätta att utmana mig själv till att läsa och lyssna på fler böcker på engelska. Minst fem varje år är tanken.

Eftersom jag hållit på i fem år så tyckte jag att det kunde vara kul att kolla in hur det gick de föregående åren och gjorde en liten sammanställning: 2013 – 6 böcker, 2014 – 6 böcker, 2015 – fem, 2016 – två och 2017 – två. Ska en utläsa något av resultatet så började jag väldigt bra och de två senaste åren blev det inte så många lästa men det känns ändå bra. Det kunde ju ha varit noll lästa men det har det inte varit något år och det känns kul.;)

Vilka böcker det blir under 2018 beror som vanligt på lust och humör. Men det är är inte helt omöjligt att en av böckerna kan bli den tionde boken i serien om Maisie Dobbs av Jacqueline Winspear – då jag de senaste åren läst en om året.;) Men hur och vilka det blir får året i sin helhet utvisa.

 

 

12 reaktioner på ”Böcker på engelska 2018 utmaning

  1. Jag planerar också att läsa en Maisie Dobbs i år. Jag har den som kommer efter den som är på bilden liggandes hemma. Annars var jag dålig på att läsa på engelska förra året. Jag läste en av Alan Bradley – om tjejen Flavia som löser brott i ett dåtida England. Och jag läste i och för sig om två av Dorothy Gilman om en spådam som hjälper en polis lösa lite brott – Clairvoyant Countess och Kaleidoscope.

    • Kul, Maisie Dobbs böckerna är mysiga. Dorothy Gilmans böcker blir jag lite nyfiken på. Känner igen författarnamnet men tror inte att jag har läst något. Flavia har jag lyssnat på första boken om, på svenska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.