Helgfrågan v 4

Torsdag och snart helg! Mias helgfråga: Vilken bok har fått ditt lägsta betyg? Viken tv-serie tycker du är riktigt bra?

Oj vad det gäller bok som fått lägsta betyg så blir det lite knepigt då jag inte har satt betyg på alla böcker som jag läst ut. Och numera lägger jag böcker som jag inte behöver läsa för någon särskild anledning och inte alls fastnar för åt sidan olästa. Men om jag ändå ska nämna ett par böcker som inte var min kopp te så blir det De vackraste Karin Slaughter (betyg 2). Den läste jag ut men den var alldeles för rå och våldsam för min smak. En bok som jag tyckte hade potential men som föll platt var Om du vill av Helle Helle (ej betygsatt). Såvitt jag kan se har jag inte gett någon bok betyget 1 men det kan bero på att jag inte betygsatt alla… Överlag så tycker jag att jag haft tur då jag läst många bra och intressanta böcker, men en kan ju förstås inte gilla allt…..

När det gäller tv-serier så finns det många bra: Fröken Frimans krig, Barnmorska i East End och Suits för att nämna några som jag gillar.

14 reaktioner på ”Helgfrågan v 4

  1. Jag betygsätter inte heller alla böcker och gjorde det inte innan jag började bokblogga och förr tror jag att jag var bättre på att lägga bort böcker som inte riktigt föll mig i smaken.

  2. Har också svårt för det där när böcker är alltför råa och våldsamma, brukar oftast inte läsa färdigt sådana, såvida det inte handlar om recex, dom måste man ju på något vis ta sig igenom ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.