Helgfrågan v 6

Torsdag och dags för Mias helgfråga. 

Vad tycker du om att fler lägger recensioner på Instagram, vilket föredrar du? Motivera. Jag använder inte Insta. Kan säkert vara trevligt med Insta men jag har inte lockats till att använda det, än. Jag tycker om att läsa recensioner på bloggar.

Bonusfrågan: Hur ser dina torsdagskvällar ut? Efter en extra lång arbetsdag som det ofta blir, brukar jag kollar på någon tv-serie. Äta lite gott. Och så kollar jag alltid in Helgfrågan och är jag inte för trött så besvara jag den.;)

28 reaktioner på ”Helgfrågan v 6

  1. Jag gissar att det snart kommer något nytt socialt forum, med tanke på hur fort utvecklingen går. De yngre övergav Facebook för Instagram, och nu överger de Instagram för Snapchat. Själv tycker jag att bloggarna bäst motsvarar vad jag vill ha och använda. De yngre verkar gilla att lyssna på vloggar, men det är alldeles för tidskrävande tycker jag, jämfört med att läsa en text.

    • Ja det utvecklas ju hela tiden och det går väldigt fort, ibland lite väl fort kan jag tycka (gammalmodig kanske men det känns helt ok, är ju samtidigt bra att det finns olika forum och valmöjligheter 😉 ) känner som du för bloggarna, vloggar känns för tidskrävande och jag känner att tiden inte räcker till till det. Förmodligen lär det väl dyka upp nya sociala forum, blir intressant att se vad det blir.

    • Det är bra att det finns olika forum för olika ändamål. Vi har Instagram på jobbet och där är det väl mest en marknadsföringskanal men har inte börjat privat med insta eller knutit det till bloggen. FB har jag privat men är ganska trött på det lite pga av de saker som du nämner. .

  2. Är verkligen uselt insatt i hur Instagram fungerar, har ju inte smartphone och vill heller inte ha det. Men det verkar ju helt klart som Instagram tar över mer och mer, så folk måste väl se fördelar med det då, antar jag.

    • Man ska ha det en vill ha. Vi har Instagram på jobbet men privat har jag inte känt för att ha det, än i alla fall. Tycker att det räcker med bloggen som tar sin tid, och det passar mig bättre att läsa recensioner och liknande på bloggar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.