Söndagens smakbit: Den stora utställningen

Som vanligt så här på söndagen kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses. Det är Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna.

Jag håller som vanligt på med flera böcker som jag läser parallellt. En av böckerna som jag äntligen har börjat läsa är Den stora utställningen av Marie Hermanson som är en av mina favoritförfattare. Dagens smakbit kommer från den.

Men den verkliga katastrofen hade han inte ens nämnt för henne: att kalendern befann sig i orätta händer. Att en främmande person visste exakt var han skulle befinna sig de närmaste månaderna. (s. 41)

Trevlig söndag!

30 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Den stora utställningen

  1. Är väldigt sugen på att läsa den här. Världsutställningar är ju troligen ingenting som någonsin kommer bli lika stort som det var förr. Intressant fenomen.

  2. Jeg tror at noen har skrevet om denne boken en annen søndag, for jeg hadde allerede skrevet den ned som en svensk bok jeg vil lese. (Jeg har egen liste for svenske bøker fordi de må kjøpes på nettet. Jeg kan ikke låne dem på biblioteket). Så fint du sier hun er din favorittforfatter. Det gjør at jeg har enda mer lyst til å lese henne 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

    • Ja det är nog några andra som bjudit på smakbitar från den. Kul att du har en lista för böcker på svenska. Jag har tyckt om i stort sett allt jag läst av Hermanson. Hon har en egen stil som jag gillar. Tycker absolut att du ska läsa denna och annat av henne 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.