Helgfrågan v 13

Det är långfredag och dags att svara på Mias helgfråga. 
 Hon undrar vad vi har i bokhyllorna: Har ni någon gammal bokskatt? Eller någon bok som ni av någon anledning värderar högt? Bonusfrågan: Hur firar du påsk? 
 …
Påskhelgen blir lugn med god mat (Memma är ett måste!), läsning, tv-serier – på lördag ny säsong av Unge kommissarie Morse. Och så hoppas jag på soliga dagar som idag, kallt, men skönt i solen.
 …
Bokskatt? Jag har några ädre böcker som jag inte kommer åt i skrivande stund. Bland annat gamla bilderböcker från 50- och 60-talet som jag fått. Har en hel del böcker med lite olika årgångar på vinden som inte får plats i bokhyllorna.

16 reaktioner på ”Helgfrågan v 13

  1. Vindar och andra lagringsutrymmen är både på gott och ont 🙂 Har man lediga utrymmen lyckas det alltid samlas saker där. Böcker har jag svårt att skiljas från, så till dem är vindar bra!

    • Eller hur, lätt att det blir förvaring av det mesta och mycket som en kunde ha gjort sig av med 🙂 jag har fått lättare för att göra mig av med böcker sen jag började jobba med böcker, men det finns en hel del böcker som jag inte vill skiljas från och då är bra med vind och källarförråd 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.