Helgfrågan v 17

Torsdag och dags för Helgfrågan hos Mia: Är ni med i någon i någon bokklubb och i så fall vilken? Nej inte numera men när jag var yngre var jag med i några vid lite olika tillfällen. Tror att en bokklubb var Richters och så Bonniers och så var det nog några till.

Bonusfrågan: Hur är det med reaskyltar på böcker. Lockas ni eller kan ni motstå? Jag köper inte böcker så ofta sen jag började jobba med det. Har på något sätt böcker runt mig hela tiden och en guldgruva att ösa ur och det är jag ganska nöjd med. 😉 Men det händer att jag köper böcker och oftast blir det på sommaren, och då kollar jag nog in reapriser men vill jag verkligen ha en bok så köper jag oavsett priset.

23 reaktioner på ”Helgfrågan v 17

  1. Vilket spännande arbete! Har du märkt om barn och ungdomar lånar fler eller färre böcker nu jämfört med för fem-tio år sedan?

    Jag köper inte så ofta böcker, men gör jag det beror det inte på att det är rea. Efter att jag började få recensionsexemplar har jag fullt upp med att hinna läsa ändå, och i bokhyllan står det mängder med böcker som jag ännu inte läst och som jag vill läsa. Ha en fortsatt fin helg!

    • Ha det är det! Hm, intressant fråga, lite svår att svara på då det går lite upp och ner under och kan se olika ut från bibliotek till bibliotek/kommun. Men många gånger lånar barn mer än ungdomar, ofta minskar läsningen när barn blir lite äldre, det visar också forskningen. Men det blir lätt generaliseringar. Så lite svårt att svara p frågan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.