Söndagens smakbit: Den sista mrs Parrish

Söndag igen och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses. Det är Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna.

Helgen har så här långt bland annat bestått av shopping, fixande hemmavid och en del läsning. Idag regnar det och är ganska trist så det lär nog bli en del läsning även idag. Smakbiten kommer från Den sista mrs Parrish av Liv Constantine som jag börjat på i helgen. Det var inte helt lätt att välja smakbit så det fick bli där jag befann mig i skrivande stund.

Amber drack upp vinet och scrollade genom bilderna i telefonen. Hon skrattade fortfarande när hon gick ut till sin bil. Stackars gamle March skulle få några mycket intressanta fotografier i morgon. Och Bunny – ja, Bunny skulle vara alldeles för upprörd för att kunna fortsätta sina plikter som Daphnes medordförande. (s. 50)

Trevlig söndag!

32 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Den sista mrs Parrish

  1. Det låter som intriger på gång. Jag har sett boken i Instagramflödet, men inte läst den själv. Skall hålla utkik efter vad ni som läst den tycker om den så får vi se. Smakbiten lät ju lockande. Ha en fin måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.