Helgfrågan v 23

Torsdagskväll och det är dags att besvara Mias helgfråga: Vilken bokform gillar du bäst? Pappersböcker och ljudböcker är de format som passar mig bäst. E-böcker lockar inte men e-ljudböcker lyssnar jag på lite då och då.

Bonusfrågan: Vilken bok står på tur? Jag läser Mitt namn är Lucy Barton av Elizabeth Strout och så lyssnar jag på novellsamlingen Det andra målet av Jonas Karlsson som han också läser. Vad det blir sen får jag se, lusten avgör.

Skönt med lätta frågor när det är mycket med olika saker. Men första semestern är inte så långt bort nu och det känns nice. 😉

 

 

 

21 reaktioner på ”Helgfrågan v 23

    • E-ljudböcker lyssnar man på strömmande – man behöver vara uppkopplad. Ljudböcker finns ju i olika format som cd-bok, mp3-bok etcetera. Många använder nog termen ljudbok även om e-ljudböcker. Sen finns ju talböcker som är flr personer som har en läsnedsättning t.ex. dyslexi, nedsatt syn etcetera. Jag lånar ofta e-ljudböcker på bibblan.

    • Pappersböcker är en klar favorit. Gillar också ljudböcker, praktiskt på många sätt när en pendlar, promenerar, diskar osv. Kul att du gillade Lucy Barton.

    • Jag upptäckte också att jag inte hade läst den, och en del andra böcker – inte dumt att ha kvar böcker att läsa, eller som i mitt fall lyssna på, av favoriter. Den finns nog på bibliotek. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.