Söndagens smakbit: Träskkungens dotter

Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses. Det är Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna.

Då är midsommarhelgen nästan till ända men det är semester och känslan att det är det kommer nog ännu mer imorgon. 😉 Det har varit en lugn helg så här långt och jag har läst en del; börjat på två olika böcker: En bokhandlares dagbok och Träskkungens dotter. Smakbiten kommer från Träskkungens dotter av Karen Dionne mest för att det var lättare att välja stycke. Det är första boken som jag läser av författaren och den har börjat väldigt lovande.

Jag hinner tillbaka till tv:n lagom till nyheterna klockan sex. Två timmar sedan min far rymde och ännu inga rapporter om att någon har sett honom, vilket inte alls förvånar mig. Jag tror som sagt inte alls att han befinner sig i naturreservatet. Samma terräng som gör reservatet svårt att genomsöka gör det svårt att gömma sig i. Å andra sidan gör far aldrig någonting på måfå. Det finns en anledning till att han valde just den plats som han gjorde. Jag måste bara lista ut vilken. (s. 33)

Trevlig söndag!

26 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Träskkungens dotter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.