Helgfrågan v 28

 Torsdag och Mias helgfråga sommaredition handlar om vad vi läser just nu. Jag läser den tionde boken om Maisie Dobbs av Jaqcueline Winspear Leaving everything most loved. Har läst lite över halva och tycker mycket om den. Lagom läsning på sommaren.

Ljudbok då? Jag lyssnar på samma som förra Helgfrågan då jag hade börjat på Ljuset vi inte ser av Anthony Doerr. Den är ganska tjock – över 20 timmar lyssnartid. Lyssnat på lite över halva. Den är bra, stark, vacker.

Bonusfrågan: Har du något restips? Finland är inte dumt. Blir kanske att åka under sommaren.

Annonser

20 reaktioner på ”Helgfrågan v 28

  1. Jag har varit i Helsingfors och ute mitt i ingenstans i Finland. Båda ställena var fina. 20 timmars ljudbok borde det vara straff på. Jag blir liksom trött i förväg oftast. Har dock lärt mig lyssna i 1.25 och då går det fortare självklart men inte så mycket dötid.

    • Helsingfors är fint och även det övriga av Finland jag sett. Länge sen jag var i H nu, åker gärna dit igen. Ja det är lite mycket med 20 timmar. Ska testa och se om jag kan lyssna lite snabbare, provat förut med andra böcker och då funkade det inte, men det kan vara värt ett försök med den här. Känns lite som att jag aldrig kommer att bli klar med den…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.