Helgfrågan v 31

mmk

Värmeböljan fortsätter och det är svettigt att jobba men snart är det dags för nästa semester och det går ett rykte om några grader svalare väder och det vore inte fel.

Men nu till Mias helgfråga sommaredition som handlar om vad vi läser just nu. Jag läser fortfarande Andarnas labyrint som jag samläser med Tant Augusta .Den är väldigt bra men har inte hunnit/orkat läsa så mycket i den under veckan. Tanken är att försöka läsa ut den under kommande semester…..

Och så läser jag sista delen i Jane Gardams serie och detsamma gäller Håkan Nessers serie, Barins triangel, som jag lyssnar på.

Bonusfråga: Restips? Om man åker till Södermanland/Sörmland så är Trosa en trevlig ort att besöka, särskilt på sommaren.

18 reaktioner på ”Helgfrågan v 31

    • Ja jag gillar också Gardam, även om den här delen kanske inte är den jag kommer att tycka om mest av böckerna…. men jag har en bit kvar så det kan ändra sig 😉

    • Så kan det bli, känner igen det från bekantskap med andra författare. Men med Nesser fungerar det alldeles utmärkt för min del 😉 Du får läsa de andra böckerna/serierna 🙂

    • Ja här har det varit +15 idag nästan lite kallt från +30…. 😉 ja den vill en läsa men tänkte läsa de andra serierna först då karaktärer från dem verkar mötas i den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.