Årets bok 2018 – läst/vill läsa – topplistan

Veckans topplista hos Johannas deckarhörna som är tillbaka efter sommaruppehållet. Själv har jag semester och bloggat på mobilen. Infogar länkar och eventuellt fler bilder sen. Jag har läst fyra av böckerna som nominerats.

Har också läst 1793 av Niklas Natt och Dag.

Sen vill jag läsa några av de nominerade: Husdjuret av Camilla Grebe. Stanna hos mig är jag nyfiken på liksom Karin Alfredssons bok.

Började på Koka Björn men kände att det inte var en bok för mig, ibland är det skönt att inte allt lockar.;)

22 reaktioner på ”Årets bok 2018 – läst/vill läsa – topplistan

    • Mischling är stark och bra, den har en ton som gjorde att det inte var fullt så tufft att läsa den som jag förväntat mig. 1793 tyckte jag också om, den är intressant men läbbig. von Sivers bok är också läsvärd liksom Westös.

  1. Jag har med Koka Björn i min lista tack vare att författaren var så otroligt rolig så att hela publiken gapskrattade åt honom gång på gång på Sigtuna litteraturfestival. Men jag och min man brukar inte gilla samma typ av böcker, och Koka Björn tyckte han om. Jag skall ändå ge den en chans 🙂

    • Ja en vill ju läsa och se vad en tycker. Vem vet du kanske gillar 🙂 jag har hört många som tycker om den och blev nyfiken men nej det var inte min kopp te….men det känns bra att jag testade, nu vet jag ju. blir kul att höra vad du tyckte om den sen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.