Helgfrågan v 32

Torsdag och det är dags för Mias helgfråga (länkar sen, bloggar med mobilen och får inte till det med länkning).

Finns det några böcker som inte lämpar sig som ljudböcker?

Lexikon och ordböcker passar kanske inte som ljudböcker och så finns det vissa faktaböcker som jag hellre läser typ såna som har illustrationer och liknande. Men det händer att jag lyssnar och sen bläddrar i sådana böcker.

För min del handlar valet av ljudbok eller vanlig bok mycket om vem som läser ljudboken, tidpunkten och sammanhanget. Är det en bra uppläsare så väljer jag många gånget ljudboken men vissa böcker vill jag läsa.

Mia undrar hur läsningen har gått under sommaren och hur sommaren varit. Lässommaren har så här långt – är ju en bit kvar av sommaren – varit ganska bra. Men under extremhettan (jobbade) orkade jag inte läsa så mycket. Vad jag läst och lyssnat på finns under fliken ”Läst 2018” uppe i menyn. Jag är nöjd med sommaren även om det periodvis varit i varmaste laget men det har varit en skön sommar i det stora hela. Och som sagt den ör ju inte slut än. Just nu har jag semester. 😉

Annonser

15 reaktioner på ”Helgfrågan v 32

  1. Till och med jag som brukar vara en badkruka när det gäller att bada i havet har gjort det i år, och vattnen kommer antagligen att vara varma länge, så jag hoppas på fler bad även om det blir svalare i luften (tack och lov, enligt mig som svettats dag och natt i tre månader, åtminstone känns det så).

    • Jag har hört att det är så men inte badat i havet själv, är nog kanske en ännu större badkruka (bodde i vatten som barn men blev nästan tvärtom som vuxen). Här är det +15 nu och det känns kallt med tanke på att det varit +30 så länge i sommar… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.