Helgfrågan v 35

Torsdag och dags för Mias helgfråga: Har du några tips på en bok som har några år på nacken men är riktigt läsvärd?

Tänker på böcker som jag skrivit om tidigare: Mörkrets flod, Blodröd och Vinterdöd av Rennie Airth. Välskrivna, intressanta och spännande. Tyckte mycket om dem när jag läste dem.

Bonusfrågan: Vad gör jag mot trötthet? Om jag är trött efter jobbet så vilar jag, men jag aktar mig för att somna för det skulle det bli timmar och då blir jag groggy och kan inte sova på natten.

18 reaktioner på ”Helgfrågan v 35

    • Han är inte någon högproducerande författare men har skrivit några. Jag har läst de här och en till i serien. Tyckte mest om de tre första men den fjärde var också bra.

  1. Jag tyckte också om den serien väldigt mycket! Jag sitter och sammanställer mina bokserier, pågående och avslutade, och funderade precis innan jag såg ditt inlägg om jag skulle försöka mig på bok fyra som bara finns på engelska. Annars läser jag ju sällan på engelska (förutom böckerna med Maisie Dobbs).

    • Det låter som en bra grej att se över sammanställa bokserier, det behövs mellan varven. Jag har läst den fjärde också, tyckte mest om de tre första men om jag minns rätt så var den fjärde ganska bra. Läser inte heller så ofta på engelska men försöker att utmana mig till att läsa minst fem om året, men det går sisådär. Winspears serie är mysig. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.