Helgfrågan v 41

Torsdag och dags för Mias helgfråga som handlar om recensioner på insta. Hon undrar: Hur tänker du? Jag tänker inte särskilt på det. Har konto men använder det inte. Känner att tiden inte räcker till och är nöjd som det är. Sen vet en ju inte vad som händer i framtiden.

Bonusfråga: Har du något mysigt hösttips? Älskar att gå i lövhögar och försöker passa på att vara ute fina höstdagar. Sen är det också mysigt att tända ljus, läsa och kolla på bra serier/film.

 

Annonser

16 reaktioner på ”Helgfrågan v 41

  1. Jag föredrar också bloggar, men har Instagram också. Det verkar stämma, det som Mia skriver, att många bookstagrammar numera istället för att bokblogga. En fördel med Instagram jämfört med bloggar är att man kan följa olika taggar. Om jag exempelvis vill läsa vad andra skrivit om en viss bok, får man fram betydligt fler inlägg om böcker på Instagram än om man googlar.

    • Jag tror att det är många som föredrar bloggar men har insta som komplement. Vi använder insta på jobbet och jag ser ju vilken input det har. Känner rent privat att bloggen, räcker för mig som det är, men vem vet vad som händer i framtiden….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.