Helgfrågan v 42

Torsdagskväll och dags för Mias helgfråga.

Har du några tips på hur man kan spara tid till läsning? Tja det blir nog de traditionella att lägga mobilen/paddan/datorn åt sidan, läsa istället för tv-serier – med andra ord det som jag inte lyckas helt och hållet med själv – kan nog ge mer lästid. Men jag är ju sån att jag vill göra lite av allt.;)

Jag tycker att jag har fått mer lästid då jag både läser fysiska böcker och lyssnar på ljudböcker, men vet att det inte passar alla men känner personer som haft svårt för det som blivit bitna så det är ett tips.;)

Bonusfråga: Vad ska du hitta på i helgen? Läsa, tvätta, fixa med sånt som jag inte hunnit med i veckan och koppla av. Blir kanske också en sväng ut på landet.

22 reaktioner på ”Helgfrågan v 42

    • Ja det är suveränt på många sätt. Att diska, fixa med olika saker och så vidare går mycket lättare när en lyssnar. Har också lyssnat en del innan jag somnar men just nu blir det mest att läsa innan John Blund hälsar på. Båda lässätten ger verkligen mer lästid 😉

  1. TV kan jag vara utan, men fastnar ibland framför spännande texter skrivna av folk med specialkunskaper, och inte minst bokbloggares inlägg på internet, det skall erkännas. Och ofta leder ju sådant där till att man hittar till ännu fler böcker man vill läsa… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.