Det här med att kommentera…

Jag tycker om att kommentera på bloggar. Oavsett om det är blogspot eller WordPress. Eller någon helt annan plattform. Men jag blir trött på att behöva bevisa att jag inte är en robot på blogspot. Jag vet inte om det är mig det är fel på mig men jag får klicka i allt från traktorer, bussar, övergångsställen, gatubelysning osv osv och hålla på i evigheter för att bevisa att jag inte är en robot. När det enda jag vill göra är att skriva en kommentar. Jag bara undrar varför?

Är det lika krångligt att kommentera på WordPress för er som har Blogspot?

Jag ger inte upp men det blir tröttsamt att sitta i flera minuter och klicka i alla dessa grejer. Och jag bara undrar varför det måste vara så. Nu har jag klagat nog för ikväll. Punkt.

 

Annonser

13 reaktioner på ”Det här med att kommentera…

  • Jag kände att jag behövde få ur mig det. Skönt att det inte bara är jag som tycker det är jobbigt. Och det är precis som du säger otydligheten, som gör det jobbigt. Har svårt att se en del bilder.

 1. Jag har aldrig problem att kommentera på WordPress-bloggar, förutom när de tycker att jag har kommenterat för mycket och blir svartlistad 🙂

  Avskyr också att behöva bevisa att jag inte är en robot, oftast nöjer de sig med den lilla bocken i rutan, men ibland får även jag de där omöjliga bilderna. Jag hoppas att du inte behöver hålla på med det på min blogg för jag ska ha stängt av allt det.

  • Haha det låter ju bra att du inte har problem med att kommentera på WP bloggar förutom när du blir svartlistad vilket jag inte tror händer så ofta 😃

   Din blogg är en av några som jag inte behöver klicka i och hålla på med att bevisa i evigheter att jag inte är en robot och det känns superskönt. Blir så tröttsamt att behöva klicka i och när bilderna är så otydliga kan det ju ta flera minuter så ibland får det faktiskt vara. Synd tycker jag.

 2. Eftersom jag tröttnade på just sådant som att klicka på bilder (vilket jag typ aldrig lyckas klicka rätt på och blir omdirigerad till nya hela tiden) för att lämna en kommentar slutade jag med sådant roligt som olika fråge-teman och även smakebiten. Kanske jag orkar med det när utmattningen släpper, men jag förstår verkligen vad du menar. Skrev ett inlägg förr evigheter sen om det med typ rubriken Jag, en lat robot?

  • Jag kommer ihåg det inlägget! Det är oerhört tröttsamt och jag tycker bilderna oftast är väldigt otydliga och det förbättrar ju inte saken. Mest blir jag irriterad och undrar varför det ska behöva vara så, det känns diskriminerande (kanske inte helt rätt ord men tror du förstår vad jag menat).

 3. Oj, jag förstår dig helt och fullt! Säg också gärna till om du märker av det på min blogg för då ska jag genast försöka få bort det. Jag är själv usel på dessa bilder och får ofta göra om flera gånger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.