Söndagens smakbit: Cirkusflickan

Lite senare än vanligt har det blivit dags att dela med mig av en smakbit ur boken som läses. Denna vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten som håller i trådarna. En av böckerna som jag läser är Cirkusflickan av Pam Jenoff och smakbiten kommer från den.

Så hon hade planerat det här. För att åstadkomma vad då? Inte döda mig. Hon visste att nätet skulle hålla. Nej, hon ville skrämma mig så att jag skulle ge upp. Än en gång undrar jag varför Astrid hatar mig så. Är det bara för att hon tycker att jag är urusel i trapetsen och aldrig kommer att kunna genomföra numret? Jag hade gjort som hon ville och släppt taget. Nej, det är något mer än så. (s. 85)

16 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Cirkusflickan

  1. Jag tror minsann denna ligger på min läs-lista på biblan. Jag tycker också miljön är spännande att läsa om, snart finns väl inga vanliga cirkusar kvar längre. Och det tycker jag är bra, i alla fall vad gäller djurhållningen. Tack för smakbit

    • Vad kul, håller med om miljön, en läser inte så ofta såna böcker så det är lite kul. Den är spännande och intressant så här långt – halvvägs – och det ska bli kul att se hur det utvecklas. Nej det blir nog färre cirkusar, synd om de försvinner på ett sätt men som du säger för djurhållningen så kan det vara bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.