Veckans topplista

Det har blivit onsdagkväll innan jag tar itu med topplistan hos Johannas deckarhörna. Veckans tema handlar inte helt otippat om nyårslöften och läsutmaningar. Vilka mål har du satt upp för 2019?

Jag avger inga nyårslöften och har senaste åren dragit ner på läsutmaningarna men ett par blir det i alla fall: Kaosutmaningen och Böcker på engelska i vilken jag utmanar mig själv till att läsa eller lyssna på minst fem böcker.

Jag har inte satt några mål gällande antal böcker som jag vill läsa, förutom i den nämnda Böcker på engelska, det brukar inte funka och skulle kännas stressande vilket jag vill undvika. Men jag har en del förhoppningar och önskemål för läsandet och bloggandet:

-Jag vill fortsätta att läsa så blandat som möjligt och övervägande läsa det jag känner för. Det går inte med allt men i den mån det gör det.

-Jag tänker fortsätta med min Temaläsning av Håkan Nesser böcker när det är möjligt. Har faktiskt påbörjat den tredje Barbarotti ljudboken, Berättelsen om herr Roos, författarinläsning. 😉

-Fortsätta vara med på veckans topplista, Helgfrågan och En smakebit på söndag. Det är roligt och givande på många sätt. Inte minst kontakten med andra bloggare.

-Sen fnular jag på en förändring gällande att skriva om böcker jag läst och lyssnat på. Skulle vilja hinna skriva om fler. Miniomdömen? Skriver inte så långa omdömen i vanliga fall så frågan är väl om jag kan skriva så mycket kortare… Får fundera vidare.

8 reaktioner på ”Veckans topplista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.