Helgfrågan v 1 2019

Årets första helgfråga, härligt att Mia fortsätter med den. Skönt med en lätt fråga så här i början av året när en gått ner i varv: Vad läser ni just nu?

Läser Historien om Arthur Truluv av Elizabeth Berg

Lyssnar på tredje Barbarottiboken: Berättelse om herr Roos.

Bonusfråga: Vad har du för tips mot trötthet? Beror lite på vad det är för trötthet, men är det ”vanlig” trötthet så är det väl det klassiska: motion, vara ute på dagtid, sömnen, äta sunt och så vidare. Men det kan ju också röra sig om olika brister i kroppen som d-vitamin, sköldkörteln och då är det viktigt att kolla upp varför en är trött. Sen kan en bli trött både fysiskt och psykiskt om det är mycket runt en, i alla fall är det så för mig. Då är det vila, lugn och ro och avkoppling som gäller.   

24 reaktioner på ”Helgfrågan v 1 2019

    • Ja den är kanske det, är inte så väldans många lyssnartimmar så jag var tvungen att kolla. Jag tycker om den så här långt och Nesser läser väldigt bra. Testa och lyssna kanske?

  1. Jag gillade Roos, och i nästa bok knyter han ihop några utestående roos-trådar. Åh, är lite ledsen för att jag är klar med Nesser. Om jag gör ett uppehåll på ett år kanske jag kan lyssna om en del av dem? 😉

    • Ah det låter intressant…jag tycket om den så här långt, inte kommit så långt men några timmar in iaf. Men visst kan du det, omläsningar eller lyssningar är inte fel 😉

  2. Böcker jag inte känner till 🙂 kul!
    Tyckte bonusfrågan var bra då seghet är mitt mellannamn just nu – men, som du skriver: det är en helhet som måste till – och den har i alla fall jag slarvat med alla dessa lediga dagar 🙂 Skärpning här, alltså!

    • Den är relativt ny. Ja det blir lätt så att en vänder lite på dygnet när en ledig. Jag försöker att inte vända på det för mycket men det blir ändå senare kvällar och att sova längre, håller med, en blir inte särskilt pigg av det egentligen men samtidigt behövs lite ändrade rutiner när en är ledig för att känna att en är det tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.