Helgfrågan v 4

Torsdag brukar vara synonymt med Mias helgfråga och det gäller även denna vecka. Frågan: Har du svår för att stava till något ord? Det finns några ord som jag får tänka till lite extra på när jag ska skriva dem, ett exempel är acetylsalicylsyra. Sen gäller det också att ha tungan rätt i mun när en ska säga det….

Bonusfrågan handlar om film: Vilken film som har premiär 2019 vill du se? Jag går inte så ofta på bio men har sett att Matthew McConaughey kommer i nya filmer. Den ena, Serenity, ser jag kanske. Och Britt Marie var här tänker jag se.

24 reaktioner på ”Helgfrågan v 4

  1. Där har du ett ord som jag tycker är felstavat; acetylsalicylsyra – och min hjärna protesterar varje gång (vilket i och för sig inte är ofta) . Jag vill gärna ha ett i istället för första e:et!

    • Första true detective är superbra (andra säsongen såg jag bara lite av, fastnade inte) Matthew mcconaughey gör en av sina bästa roller i första! Han blev lite av en favorit för mig då också, har du sett Mud, Dallas buyers club? också jättebra! Håller med om stavningen efternamnet 😉

  2. Britt Marie-filmen verkar många vilja se. Själv kan jag inte se svensk film utan text längre p.g.a. öronsjukdom… eller ja, se kan jag väl men inte höra och då är det ju ingen större vits. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.