Jerkan 1 – 4 februari

Fredag och dags för bokbloggsjerkan. Det blir dubbla frågor denna gång då Annikas blogg hade en del tekniska problem förra veckan. Förra veckans fråga: Vilken bok/vilka böcker skulle göra sig bra på tv enligt dig? Jag håller mig lite till samma svar som förra veckan då jag tycker ungefär samma. Tennison och Dolda mördare som är de två första böckerna om den unga Jane Tennison av Lynda la Plante. Jag tyckte mycket om tv-serien med Helen Mirren i huvudrollen och tror att böckerna om den unga Tennison skulle kunna göra sig också.

Och Jacqueline Winspears serie om Maisie Dobbs, 1900-talets England, skulle jag också vilja se. Och Carlos Ruiz Zafons fyra böcker om de bortglömda böckernas gravkammare. Ja det finns nog många fler men stannar där.

Denna veckas fråga: Vilken bok/vilka böcker gjorde dig lycklig direkt du tog i den/dem? Hm, jag känner nog egentligen lite lycka varje gång jag ska ta mig an en bok, eller i alla fall förväntan, förhoppning. Sen är det speciellt med favoritförfattare. Det får bli två såna. Det straff hon förtjänar av Elizabeth George hade jag längtat efter och när den kom så yes! Lyssnade visserligen på den men jag har hållit i den fysiska boken på jobbet. En annan bok som jag kände det där lilla extra för var Pappaklausulen av Jonas Hassen Khemiri, lånade på jobbet. Favoritförfattare. Mycket bra bok.

 

14 reaktioner på ”Jerkan 1 – 4 februari

  1. Håller med, tror också att Tennyson och Dolda mördare skulle göra sig bra på filmduken. Visst är det så att man blir lycklig av de flesta böcker man håller i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.