Jerkan 8 – 11 februari

Fredag och Annikas jerka handlar om drömyrken. Hon räknar upp ett gäng som hon skulle vilja ha i sitt nästa liv och undrar hur ser din lista ut? 

Jag har ju sån tur att jag jobbar inom mitt drömområde: Har alltid älskat bibliotek. Det var mitt andra hem i min uppväxt, och efter att ha jobbat med många andra saker så sadlade jag om och utbildad mig till bibliotekarie. Ångrar mig inte en sekund. Det är ett superkul och givande jobb!

Men om jag nu ändå ska göra en slags lista så får det bli på några andra drömjobb som jag haft: Förlag. Journalist. Bokhandel. Författare. Bokhandel har jag jobbat på men insåg att bibliotek är mer min grej.

 

14 reaktioner på ”Jerkan 8 – 11 februari

  1. Att få jobba på bibliotek vore rena drömmen! Men som många (alla?) andra jobb måste man vara fullt hörande, så troligen inte i detta liv för mig tyvärr. När sjukdomen var i ett bättre läge bad jag att få arbetspröva på bibliotek, men det blev nobben. Så normal hörsel tycks krävas för att klara av att jobba på bibliotek.

    • Men vad tråkigt! Jag har jobbat på flera bibliotek där det varit personer som arbetsprövat. Och jag har haft och har kolleger som hör dåligt och det funkar jättebra. Trist att det blev sådär på ditt bibliotek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.