Helgfrågan v 9

Torsdagskväll och dags för Mias helgfråga: Varför tror du många slutar blogga? Jag tror att det kan bero på många olika saker bland annat att tiden inte räcker till. Kan själv känna att det inte är helt lätt när en jobbar heltid och har fullt upp. Men jag tar det lite som det kommer, ibland hinner jag inte skriva inlägg och då får det bli så. Andra gånger flyter det på lite mer.

Sen finns det nog de som använder Instagram och liknande och ”hoppar av” bloggandet. Men jag har också sett att en del som varit borta från bloggandet kommit tillbaka vilket är kul.

Bonusfrågan: Ett tips på en bra bokblogg. (gärna en som inte redan finns i min). Flertalet av de bloggen som jag följer/läser finns på min blogglista men den behöver uppdateras för alla finns nog inte där. Det är det där med tiden….Jag läser/följer en hel del bloggar (tror många finns på Mias lista), det är kul liksom kontakten med andra bloggare. Och aktiviteter som den här och andra som bloggare håller i är jag jätteglad över. Hinner inte alltid vara med på allt, men glad över att de finns när jag kan.

16 reaktioner på ”Helgfrågan v 9

    • Ja det är nog så att det finns de som gör uppehåll och sen kommer tillbaka. Medan andra försvinner, byter forum eller hittar på annat. Det är väl lite livets gång sas.

  1. Sådana här ”veckoutmaningar” är ju f.ö. ett utmärkt sätt att upptäcka nya bokbloggar (förutom att hålla kontakten med de som funnits med länge). Upplever för egen del att det är fler som tillkommit än försvunnit helt…

    • Visst är det ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på och bevara kontakten med de som hållit på ett tag. Det är nog olika det där, sett att flera försvunnit men en del har kommit tillbaka och så upptäcker en nya också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.