Helgfrågan v 11

Dags för Mias helgfråga: Ser män och kvinnors läsning olika ut? Man brukar ju säga att män läser mycket faktaböcker och deckare och i mitt jobb ser jag att det stämmer till en viss del. Men det går inte att säga att det är så. Jag tror snarare att det är olika från individ till individ vad en har för slags läsvanor. Jag tycker att det viktigaste är att människor läser och att de läser det de känner för att läsa.

Bonusfrågan: Hur motionerar du? Det går lite upp och ner med det, blir promenader ibland. Går inte på gym men kör lite styrketräning någon gång i veckan.

20 reaktioner på ”Helgfrågan v 11

  1. Visst är det viktigt ATT man läser. Därför ska man absolut inte rynka på näsan när barn läser serietidningar (om såna finns kvar). De kan vara inkörsporten till annat läsande senare. Själv var jag en ivrig Kalle Anka-läsare i många år.

    • Absolut. Jag läste flera serietidningar, i min uppväxt, vad än nu må tycka om det, från Fantomen till Agent X9. Och det har sen lett till annan läsning som det så ofta gör! 🙂

    • Ja det tror jag på. Ser bara på mig själv som läst olika saker genom livet om jag ser från uppväxten och till nu. Samtidigt så finns det vissa genrer som jag fortfarande läser och det har nog med intresset som inte har släppt än.. Sen kan det ju ändras under ett och samma år vad en läser beroende på tid och lust. Det är helt klart många olika faktorer som påverkar.

  2. Att läsa sådant man känner för är ju bra för läslusten. Sen strunt samma i om det inte alltid räknas som kvinnolitteratur. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.