Söndagens smakbit

Lite senare än vanligt dags för en smakbit från en av böckerna som jag läser. Den här veckan är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna.

Evelyn Hugos sju äkta män av Taylor Jenkins Reid är en av de böcker som jag håller på med. Sett boken lite här och var och blivit mer och mer nyfiken på den samtidigt som jag funderat om det är en bok för mig. Men jag ville testa och efter att ha läst en del så känns det bra att jag valde att göra det.

Det var lite svårt att välja smakbit då jag inte vill avslöja för mycket för de som inte har läst. Men det fick bli den här på s. 171:

För trots allt så vill Evelyn ha något av mig. Hon behöver mig. Jag vet inte varför eller till vad, men jag vet att jag inte hade suttit här om så inte varit fallet. Jag är värdefull i hennes ögon. Jag känner det. Ett faktum som jag måste utnyttja nu. Precis som hon hade gjort om hon varit i mina kläder.

 

 

12 reaktioner på ”Söndagens smakbit

  1. Jag tog hem boken men fick ingen känsla alls för storyn., Tyvärr, för jag trodde verkligen den var något för mig. Men sånt är livet, du verkar ju ha gillat den i alla fall. Tack för smakbit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.