”Bortglömda” favoriter -Topplistan

Tisdag och temat hos Johannas Deckarhörna är Favoriter jag har tappat bort (författare som du brukade läsa allt av men som nu fallit i glömska).

Jag har inte direkt några författare som jag har glömt bort, snarare handlar det om att det är så många jag vill läsa. Och det är ju det där med tiden. Den räcker inte alltid till. Jag har valt att ta med fem som det var relativt länge sen jag läste något av.

Anna-Karin Palm. Jag har inte läst allt av Palm men några böcker och gillat de flesta. Läser gärna några av de som jag inte har läst och nytt.

Lyndsay Faye. Jag har läst de böcker som är översatta av Faye, om den motvilliga polisen Timothy Wilde som jag tyckte mycket om. Jag har dels den tredje delen kvar att läsa och Faye har skrivit annat som jag vill läsa.

Becky Masterman. Har jag läst en bok av som jag gillade och hon har skrivit fler så det är ”bara” att läsa….

Shaun Tan. Har jag läst boken Ankomsten av och den tyckte jag var helt fantastisk.

Arnaldur Indridason. En av mina favoritförfattare som jag läst alla böcker av i serien om/med Erlendur med kolleger. I den nya serien har jag läst första delen som jag inte blev helt såld på, men Indridason är Indridason. Hoppas gilla efterföljande delar. Den tredje kommer i maj så det kan vara läge att läsa den andra.

26 reaktioner på ””Bortglömda” favoriter -Topplistan

  1. Av Anna-Karin Palm har jag bara läst Målarens döttrar. Jag vill minnas att jag tyckte om den. De andra tre författarna före Indridason är nya för mig. Det verkar som om vi är flera som har läst Indridason medstort utbyte och sedan hejdat oss när han ändrade karaktärer och tid.

    • Blir intressant att se vad du tycker om den nya serien sen. Blev lite besviken på första boken i den, men hoppas tycka mer om den andra delen, när jag väl kommer till skott med den….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.